top of page

En natuurlijk kan je met Brutus Boten nu ook elektrisch varen! Ervaar geluidloos en trillingsvrij varen zonder vette vingers en ingewikkeld onderhoud. Het ultieme vaargenot.

Over de WB1

Deze special edition met verlengde neus biedt extra zitruimte op de voorbanken, heeft een chique volledig in staal uitgevoerd berghout en is aan de binnenzijde met teak afgewerkt. Deze prachtige co-creatie en top-line uitvoering van de BR1 gaat te water onder de naam WB1 en wordt afgebouwd en geleverd door Witsen Marine in Alkmaar.


Voor optimaal en stil vaargenot is er een proportionele boegschroef aanwezig met bediening aan de stuurpaal naast de eveneens elektronische gashendel. De motorisering en het state of the art accupakket en laadsysteem worden geleverd door Green Marine. Afhankelijk van hoever je wilt kunnen varen kies je jouw configuratie. Dus altijd een volwaardige motorisering en actieradius.

Voor optimaal comfort aan boord is er een luxe 12-delige kussenset, verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren. Voor de liefhebber is er tot slot een chique Fusion geluidssysteem met 4 speakers in voor- en achterbanken..

In beeld

logo_witsen-marine_JPG.jpg

Over Witsen

Het ultieme vaargenot met een boot van superieure kwaliteit, daarvoor bent u bij Witsen Marine aan het juiste adres. 

Varen is een geweldige manier om het huis uit te gaan en van het buitenleven te genieten. Het is perfect voor als u weg wilt, wilt ontspannen, genieten en tijd wilt doorbrengen met vrienden of familie. U heeft de controle over de boot waar u op zit, u bent de kapitein van uw boot, en u kunt hem laten gaan waar u maar wilt.

Witsen Marine helpt u bij het kopen van een boot, wij inventariseren uw behoeften zodat u een boot kunt kopen die perfect bij u past. Freedom is a way of life. Geniet!

2022-09-13_BRe_WM-35.jpg

Witsen Marine
WB1

bottom of page